Magazin > Odnosi in prosti čas
442 ogledov

Če ima vaš partner teh 8 lastnosti, ga ne spustite iz rok

večerja, romantika, ljuebezn Profimedias
Ko smo mlajši imamo drugačne zahteve kot, ko imamo že nekaj izkušenj. Spodnjih osem lastnosti ima partner, ki ga ne smete izpustiti iz rok.

Specialistki za zmenkarije in kompatibilnost med osebami Heather Kristian Strang in Alessandra Conti sta povedali, kaj ima popolni partner. Če najdete takšnega, ki ima vseh osem lastnosti, ste 'zadeli na loteriji'.

Nespremenljivost

Moški, ki so nekaj časa za in potem ne več, ko se vam zdi, da bi vas rad poročil in čez nekaj dni, da vas sploh ne prenaša … Lahko je zelo naporno. To so zelo najstniška nagnjenja in Contijeva pravi, da je ena najpomembnejših lastnosti moškega ta, da se njegova čustva ne spreminjajo vsak dan in da veste, pri čem ste.

Uspeh

S tem Contijeva in Strangova nimata v mislih, da morate loviti samo bogate moške, ki so uspešni pri svojem poslu. Če je moški, s katerim ste se zapletli, zaposlen, ima reden pritok dohodkov in ve, kaj dela in zakaj to dela, potem je to to. Pomembno je, da zna upravljati s svojimi financami, da ni razsipen in da ima nekaj stalnega.

Radodarnost

Če je radodaren, je morda prav on tisti pravi. "Partner, ki je radodaren in prijazen do ljudi, ki ga obdajajo, je partner za celo življenje. Zakaj? Pomembno je, da partnerja mislita tudi eden na drugega, ne samo nase. Prav to je največkrat razlog za razhod – egocentričnost,“ je povedala Strongova.

Zvestoba

Če je moški, s katerim ste se zapletli, zvest, ga ne spustite iz rok. Obe strokovnjakinji za zmenkarije sta potrdili, da je vedno več varanja in kratkih zvez. "Vaš partner bi moral biti vaš največi oboževalec, moral bi verjeti v vas in si konec dneva želeti samo vas,“ poudarja Strongova.

Čustvenost

Če ne pokažete čustev je, kot da bi bili v zvezi z robotom. Tako vi, kot tudi on morata znati dati vedeti, da se imata rada. Želite partnerja, ki ga resnično zanima, kako ste preživeli dan, kaj imate radi in kaj ne, zakaj ste žalostni … Izražanje čustev je velik dejavnih resnih zvez.

Optimizem

"Ko človek življenje vidi skozi očala, polna optimizma, je to predpogoj za srečno zvezo,“ je povedala Strongova in dodala: "Vedno bo našel neko pozitivno stvar situacije. Pesimizem je v zvezah lahko zelo naporen in velikokrat privede do sporov.“

Želi si zveze

Tega vam ni povedal le zato, ker ve,da si tega želite vi. "Dejansko želi biti z vami v zvezi, želi biti vaš moški,“ pove Contijeva in doda, da ni vsak moški primeren za resno zvezo: "Če je do zdaj imel kratke veze in veliko deklet, je malo verjetno, da je pravi material za resnega partnerja."

Duhovnost

"Ko vaš moški ve, da obstaja nekaj mogočnejšega od njega, da obstaja 'nekaj več', bo tudi seks odličen,“ zagotavlja Strangova.  

Komentarjev 2
  • ZAZA 12:11 26.junij 2017.

    @bugmenotNajprej sploh poglej kaj pomeni duhovnost. Z vero nima nič skupnega. Danes je duhovnost vedno bolj priljubljena tematika. Zakaj? Zato ker ljudje in svet ugotavlja, da sreče kljub vsej materialnosti in vsemu kar si lahko privoščimo ...prikaži več in dobimo - ni. In ljudje so se pričeli zavedati, da je potrebno delati nekaj drugega in če ni materializem tisto in bogastvo, je treba iskati v duhovnosti. No vsaj to besedo poznamo.duhóvnost -i ž (ọ́) knjiž. 1. usmerjenost k nematerialnim vrednotam: pesem razodeva pesnikovo izrazito duhovnost; duhovnost umetnine // duševno, duhovno življenje človeka: pisatelj se je poglobil v človeka in njegovo duhovnost 2. v idealističnih filozofijah od telesa neodvisni, samostojni del človekovega bistva: duhovnost in materialnost človeka

  • 89943da6c76f273b8ff347bd3224d5d4e3bf388c 07:18 26.junij 2017.

    "Duhovnost - "Ko vaš moški ve, da obstaja nekaj mogočnejšega od njega, da obstaja 'nekaj več'" WTF? Vi niste normalni. Torej mora bit neumen? Musli skrajneži so po tej logiki odlični možje? Kreteni.