Magazin > Odnosi in prosti čas
246 ogledov

Če je rojena v tem znamenju, jo peljite pred oltar

nevesta Profimedias
Ženske, rojene v teh astroloških znamenjih, so popolne za ženo. Z njo boste želeli deliti svoje življenje.

Rakice
Ženske, rojene v znamenju raka, so zelo čustvene in do svojega partnerja gojijo čustva, ki se z drugimi ne morejo primerjati. Njihova ljubezen je brezpogojna in za ljubljeno osebo bi šle na drug konec sveta. Če se boste poročili z rakico, ste zadeli na lotu. Rakice bodo naredile vse, kar je v njihovi moči, da bi vam ustregle in ponudile topel dom. Poleg tega so odlične v kuhinji. So zveste žene in odlične mame.

Ribi
Ženske, rojene v tem znamenju, so neverjetno močne in vedno dosežejo svoj zadani cilj. Morda ste med njenimi cilji tudi vi, moški njenih sanj. Ribice pričakujejo, da jih njihov moški podpira in jim stoji ob strani. Če ji boste stali ob strani, bo za vas naredila vse in vam pomagala priti do vašega želenega cilja. So zelo realne ženske, ki imajo rade močne karakterje. Od svojega moškega veliko pričakuje in upa, da bosta skupaj še boljša, kot sta posamezno.

Levinja
Ženske, rojene v znamenju leva, so prave bojevnice. So zelo močne, zato potrebujejo moškega, ki je odločen, močen in uspešen. Nikoli se ne zaljubijo v povprečneža, ki ne izstopa. Bolj jih privlačijo samozavestni moški, ki verjamejo sami vase. Levinja predstavlja čisto ljubezen in ve, kaj pomeni ljubiti z vsem screm. Za svojega moža in otroke je pripravljena narediti marsikaj, je prava borka in brez zadržkov bo zaščitila svoje ljubljene.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.