Šport > Nogomet
54 ogledov

''Če je to storil, se je poslovil od Dinama''

paulo machado Youtube
Paulo Machado je na žvižge navijačev odgovoril z dvignjenim sredincem in po besedah trenerja Zorana Mamića najverjetneje odigral zadnjo tekmo v dresu Dinama iz Zagreba.

Dinamo Zagreb je v tretjem krogu kvalifikacij za nastop v Ligi prvakov gostil norveški Molde in na domačem Maksimirju iztržil le neodločen izid (1:1).

Portugalski vezist Paulo Machado je v 64. minuti moral z igrišča, navijači pa so njegov sprehod do klopi pospremili z glasnimi žvižgi. Machado jim je odgovoril z dvignjenim sredincem, zato mu je sodnik, ko je nogometaš že sedel na klopi, pokazal rdeči karton zaradi nešportnega vedenja.

Na srečo hrvaškega prvaka je pred tem v igro vstopil Marko Rog, tako da so modri do konca odigrali v neokrnjeni zasedbi.

Zoran Mamić Dinamo Zagreb PSV Eindhoven | Avtor: Reuters Reuters
Trener Zoran Mamić je po tekmi dejal, da ni videl neprimerne geste portugalskega vezista, ob tem pa napovedal stroge sankcije.

''Nisem se še pogovarjal z njim, to bom naredil v sredo. Najprej moram prespati in ugotoviti, kaj se je zgodilo. Osredotočen sem bil na igrišče in nisem videl, kaj je naredil. Slišal sem o tem, če je res, je to grozno. Če je to naredil, se je verjetno poslovil od kluba. Kazen bo stroga,'' je po tekmi povedal Mamić.

Dinamo je z remijem razočaral domače navijače, napredovanje pa bo lovil na povratni tekmi v gosteh. ''Molde je dober, kar je tudi pokazal. To je bila težka tekma. Na žalost smo bili hitro kaznovani. Tako je v nogometu. Pričakujem, da bomo napredovali. Nimamo težav z umetno travo, vedno smo dobro igrali na tej podlagi. Neverjetno se mi zdi, da nam žvižgajo po desetih minutah,'' je dodal trener.

Komentarjev 2
  • Optimus 13:24 29.julij 2015.

    Nogometaši so eni od največjih bleferjev na terenu,če ne,kar največji.

  • kapibara 10:45 29.julij 2015.

    Noben pameten ne igra tega butastega športa..