Magazin > Odnosi in prosti čas
204 ogledov

Če ste rojeni v enem od teh znamenj, imate veliko srečo!

šef Profimedias
To naj bi bila najbolj mogočna astrološka znamenja.

Oven
To znamenje velja za mentalno najmočnejše astrološko znamenje. So polni energije in vitalnosti, odlikuje pa jih tudi izjemen pustolovski duh. Ničesar se ne bojijo, vedno so pripravljeni na izzive, poleg tega pa so rojene vodje. Znajo biti tudi uporniški in impulzivni, zato se nekateri v njihovi družbi ne počutijo dobro. Povedali vam bodo svoje mnenje, na katerem bodo vedno trmasto vztrajali. Zelo težko jih boste prepričali, da nimajo prav, a se ovni s tem sploh ne obremenjujejo, saj se bodo v življenju v vsakem primeru vedno znašli.

Škorpijon
Ljudje, ki so rojeni v tem znamenju, imajo zelo močno osebnost. So strastni in svojih čustev ne skrivajo. Nič jih na poti do cilja ne more ustaviti, saj se izzivov lotevajo z dušo in telesom. So tudi zelo kritični, mnogokrat arogantni, zato je z njimi mnogokrat zelo težko shajati. Ko se zaljubijo, imajo oči le za svojega partnerja. Na žalost znajo biti tudi zelo posesivni. Moč škorpijonov leži v njihovi odločnosti in sposobnostih, da dosežejo zaželene cilje.

Rak
'Jokice', katerih razpoloženje niha iz minuto v minuto? Morda, a raki znajo biti tudi zelo močni in odločni. Predvsem so zelo samozavestni in zavedajo se svojih sposobnosti, zato veljajo za eno najbolj ambicioznih znamenj. So perfekcionisti in sposobni ustvariti neverjetne stvari. Od partnerja in prijateljev veliko zahtevajo. Zelo radi poudarjajo, da so vedno iskreni, tudi takrat, ko vedo, da bo njihovo mnenje nekoga močno prizadelo.

Lev
Levi so dominantni, vedno pripravljeni voditi druge. Ne bojijo se izzivov, saj vedo, da jih bodo njihovi načrti vedno pripeljali do cilja. Ker se zavedajo svoje moči, so zelo ponosni, trmasti in mnogokrat tudi arogantni, a tudi zelo karizmatični, zato jim množice z veseljem sledijo.

Komentarjev 2
  • eosss 09:49 12.januar 2017.

    Se strinjam z "mph", totalen bullshit, praktično nič od naštetega ne velja ne za mene ne za mojo partnerko...

  • mph 09:36 12.januar 2017.

    Občasno grem te neumnosti brat, čeprav vem, da so neumnosti in vedno se potrdi, da so neumnosti. Morda ravno zato, ker me zanima kakšno stopnjo neumnosti so po novem dosegli. Seveda tudi tokrat totalen kiks.