Magazin
4391 ogledov

Celega je posesala vase

vroča zgodbica, strast, seks Shutterstock
SMS: "Hojla! Kaj delaš? Meni je dolgčas. Sandra" V trenutku se mi je na ustnice prikradel nasmeh. Pa ne brez razloga. Podobna sporočila je pošiljala vedno, kadar si je zaželela posteljnih vragolij.

Odgovor: "Hja, nič. Tudi meni je dolgčas." Potem sem čakal vsaj deset minut, nakar je sledil ponoven kratek pisk v mojem hlačnem žepu. "In kaj še čakaš?" Huh, kako me je premetavalo v glavi, ko sem se vozil k njej. Nazadnje je bilo zares vrhunsko in težko bi bilo še lepše. Upal sem, da bo vsaj podobno, a prizor, ki me je pričakal, ko sem vstopil v njeno stanovanje, je presegel vsa moja pričakovanja.

Klical sem jo s hodnika, a se mi ni oglasila. Potem sem stopil proti sobi, kjer sva se nazadnje mečkala. Obstal sem med vrati in buljil v golo dekle na beli usnjeni sedežni. No ja, ni bila povsem gola. Obuta je bila v čevlje z visoko peto, imela je pokrčena kolena, razmaknjene noge in med njimi svojo dlan, ki je zakrivala popoln razgled. "Si pa že nakurjena," sem rekel in odložil jakno na stol. "Pa še kako, hehe! Pridi," je rekla in iztegnila roko proti meni, da sem ji sedel v objem. Kar tresel sem se od vzburjenja. Še vedno nisem prišel k sebi od šoka, ko sem pogledal v sobo in jo zagledal golo ter razkrečeno na belem usnju. Videti je bila kot huda bejba sredi snemanja kakega erotičnega filma. "Ti že stoji?" je smeje vprašala. "Že od prvega sms-a dalje, hehe!" sem ji rekel. "Ti revček ti, pridi no bliže."

Glavo mi je potisnila navzdol po svojem vročičnem telesu in ni nehala potiskati, vse dokler se ji z obrazom nisem zakopal med noge. Poljubil sem jo na zapeljiv griček in se z iztegnjenim jezikom odpravil naprej po brezhibno gladki koži. Tako mamljivo je dišala in tista njena češpljica ... mnjam! Z vrhom jezika sem ji šel preko ščegetavčka, nekoliko razmaknil sramne ustnice in pričel zabadati svoj jezik mednje. Hitro je pričela stokati in me s cukati za lase, jaz pa sem se medtem boril s krčem, ki me je grabil v čeljust. Ampak v takšnem trenutku se ne pritožuješ. Pač potrpiš in nadaljuješ. Bila bi res škoda, če bi prenehal in bi ona nehala cviliti, ter prositi za orgazem. "Oh, kako dobro to delaš, mmm, jaaaaaa!!!"

Postajalo mi je vse bolj vroče, zato sem se slekel še sam in povsem gol stopil nazaj pred njo. Takrat je že sedela, vsa rdečelična in že na oko potrebna kot le kaj. Ves čas si je božala pohotno češpljo, z glavo pa se počasi nagibala naprej. Mojega korenjaka je pri vrhu objela z ustnicami in se z jezikom igrala tam, kjer najbolj skeli. Potem ga je za trenutek celega posesala vase, nato pa ponovila igro. Rada je dražila, saj je vedela, da me bo tako naredila le še bolj potrebnega. Takšnega me ima najraje. Ko se mi strga in jo nabijam do nezavesti. Najraje je na vseh štirih in se natika s svojo seksi malo ritko name ter vpije, kaj ji delam. V resnici pa le stojim pri miru in štejem sekunde do eksplozije. Res je prava potrebnica in kadar jo zgrabi, da bi to počela je najbolje, da se odzovem, sicer bi si zagotovo našla koga drugega. Tisti dan se je spravila na ubogo sedežno. Stopila je nanjo, se z obrazom obrnjena proti naslonu naslonila preko in počepnila, da se je njena, nikoli potešena češplja prav zapeljivo razprla pred mojimi očmi. "Boš lahko takole?" je vprašala z zapeljivim glasom. "Kakorkoli se boš nastavila draga moja! Kakorkoli ..."

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.