Šport
9 ogledov

Celjani v gosteh ugnali medvede

Ivan Slišković Saša Despot
Celjski rokometaši so v 3. kolu Lige prvakov prišli do prve zmage. V gosteh so premagali Čehovske medvede s 53:30 (17:15).

Gostje so po uvodnih minutah zaostajali s 4:6, a so nato odgovorili z delnim izidom 11:4, ob koncu polčasa pa nekoliko popustili in na glavni odmor odšli le z dvema zadetkoma prednosti.

Ob številnih nihanjih je bil rezultat dolgo negotov tudi v drugem polčasu. Celjani so si sicer ob dobrih obrambah Matevža Skoka v 48. minuti priigrali vodstvo z 28:25, po nekaj izgubljenih žogah, ki so jih Rusi znali kaznovati pa je bilo že šest minut kasneje 30:29 za celjske tekmece. Trener Branko Tamše je vzel minuto odmora, po njej pa je sledil nov preobrat. Ob odlični obrambi so slovenski prvaki dvoboj končali z delnim izidom 6:0. 

V celjski ekipi sta bila na današnji tekmi v Čehovu strelsko najbolj razpoložena Ivan Slišković in Miha Zarabec. Prvi je dosegel devet, drugi pa osem golov.

 

Liga prvakov, skupina C:

Čehovski medvedi : Celje Pivovarna Laško   30:35 (15:17)

Nedelja, 12. oktober:
Veszprem - Montpellier
Vardar Skopje - Rhein-Neckar Löwen

Lestvica:
1. Vardar Skopje  4
2. Veszprem  4
3. Rhein-Neckar Löwen  2
4. Celje Pivovarna Laško  2 (+1)
5. Montpellier  2
6. Čehovski medvedi  0 (+1)

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.