Slovenija > Črna kronika
65 ogledov

Celjska policista rešila življenje

Policijsko vozilo Žurnal24 main
Policista Milan Sadovnik in Jan Kozlari sta s pravočasnim nudenjem prve pomoči rešila življenje moškemu, ki se je nenadoma zgrudil na ulici.

V nedeljo popoldne sta prometna policista iz Celja Milan Sedovnik in Jan Kozlar v Velenju pri zbiranju obvestil o prometni nesreči s pobegom, opazila moškega, ki se je nenadoma zgrudil. Policista sta nemudoma stekla do njega in ugotovila, da je moški nezavesten, brez znakov življenja.

Takoj sta ga začela oživljati in s tem nadaljevala vse do prihoda reševalcev. Vse se je dobro končalo, reševalci so namreč Jožeta Kralja iz Velenja stabilizirali in odpeljali na zdravljenje v celjsko bolnišnico. 

"Policista sta s hitrim ukrepanjem in nudenjem prve pomoči rešila življenje Jožeta Kralja, zato bomo generalnemu direktorju policije predlagali, da jima izreče pohvalo in ju nagradi za izjemno požrtvovalnost pri opravljanju policijskega dela," pri tem sporočajo s Policijske uprave Celje.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.