Avto
99 ogledov

V Celju bo največ bencinske zabave na enem mestu

Celjski sejem
1/13
Celjski sejem
Prihodnji konec tedna se na Celjskem sejmišču obeta bogat program za vse, ki jih zanimajo avtomobili, motorji ali tovornjaki. Vzporedno z dogajanjem na četverčku sejmov bo v zraku tudi veliko adrenalina, del katerega bo lahko okusil prav vsak obiskovalec.

Prihodnji četrtek se bo v Celju odprl četverček sejmov, ki bo trajal do nedelje. Sejmi Avto in vzdrževanje, Moto Boom, Gospodarska vozila in Logistika bodo na enem mestu združili številne tehnične novosti, nova vozila, učinkovita urodja ter sveže tehnike. 

Poleg klasičnih stojnic in razstavnih prostorov ter predavanj na tematike transporta ter vzdrževanja bo vsak obiskovalec gotovo našel kaj zase tudi na bogatem obsejemskem dogajanju.

Tako bo mogoče sesti za volan mednarodnega dostavnika leta VW crafterja in se na lastne oči prepričati, ali ga je res tako enostavno voziti ter še lažje parkirati, četudi ima pripeto prikolico. Tam bo tudi Ford s svojimi atraktivnimi dostavniki, ki bodo tudi vabili za volane.

Marsikomu se utegnejo sanje izpolniti na razstavnem prostoru Harley Davidson, saj bo mogoče različne modele teh ameriških kultnih motorjev vse sejemske dni popeljati na testno vožnjo. Navdušence nad motorji čaka veliko raziskovalnega dela tudi med različnimi stojnicami z dvokolesi in motoristično opremo, zanimiv bo tudi prikaz slovenskega izdelka za samodejni izklop smernikov Smart Turn System, medtem ko bo v petek popoldan praktični prikaz pravilnega nudenja prve pomoči ponesrečenemu motoristu.

Ena osrednjih točk dogajanja vse štiri dni bo Off-Road Show. Na posebnem poligonu bo ves čas glasno, tam bodo potekali treningi motokros in enduro voznikov, izvajale pa se bodo testne vožnje z off-road vozili. 

Petek popoldan bosta prva adrenalinska vrhunca z nastopom Jureta Križmana, mednarodno uveljavljenega stunt voznika na dveh oziroma enem kolesu. Svoje vragolije bo ponovil tudi v nedeljo.

V soboto bosta potekala izbor Miss hostes sejma Moto boom ter custom show, medtem ko bo v nedeljo izbor in razglasitev najlepših predelanih vozil sejma. 

dezurni@zurnal24.si

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.