Svet
67 ogledov

Celo noč posiljevali 29-letnico

Indijke Reuters
Indijo pretresa novo poročilo o skupinskem posilstvu, ki se je zgodilo na zelo podoben način kot posilstvo, po katerem je umrla 23-letna študentka.

Tokrat gre za 29-letno dekle. Na območju Gurdaspurja se je vkrcala na avtobus, saj je želela obiskati sorodnike.  Na avtobusu so jo ugrabili in odpeljali z motorjem. Več moških, vključno z voznikom in konduktorjem avtobusa, jo je izmenično posiljevalo. Prihodnje jutro jo je eden od njih odvrgel v bližini hiše sorodnikov, poroča Sky news.

"Šest moških je aretiranih zaradi suma, da so posilili 29-letno žensko, po tem ko so jo prisilno odpeljali na neznano lokacijo. Ponoči jo je posiljeval še sedmi osumljeni," je povedal lokalni policijski predstavnik Raj Jeet Singh. Sedmega osumljenega še lovijo. Kako hudo je poškodovana 29-letna ženska, še ni znano.

"Zaslužijo si umreti"

Poročilo o še enem brutalnem skupinskem posilstvu v Indiji prihaja le nekaj tednov po tem, ko je zaradi poškodb, ki ji jih je skupina moških prizadejala med posilstvom, umrla 23-letna študentka.

Petim osumljencem so začeli soditi, vendar že prihaja do zapletov.

Časnik The Times of India pa je objavil prvi javni odziv mame umrle 23-letnice. Dejala je, da si prav vseh šest zasluži umreti. Tudi najmlajši, ki mu bodo sodili na sodišču za mladoletne, saj je po besedah matere sodeloval v najokrutnejših delih posilstva, poroča AP.

Komentarjev 1
  • Stolp 12:16 13.januar 2013.

    To se je dogajalo tudi že prej. Gotovo je tudi že prej bilo skoraj vsak teden kako tako množično posilstvo, običajna posilastva pa se tam dogajajo redno. Konec koncev je to dežela z milijardo ljudi.Zdaj se je samo ...prikaži več hvala bogu začelo govoriti in pisati o tem in ljudje so se malo zdramili.