Magazin > Odnosi in prosti čas
164 ogledov

Česa ne smete početi med predigro

seks, predigra, moški, ženska Profimedias
Nikakor predigre ne preskočite, ker mislite, da ni pomembna. Nobeno dekle si ne želi presenečenj brez predigre.

Ne nastopite, kot da ji delate uslugo
Dekleta opazijo, kdaj se igrate z njo, samo zato, da bi dobili na koncu nagrado ali pohvalo in kdaj se ji posvetite, ko to resnično želite in v tem uživate. Ne čakajte na medaljo, ker je nikoli ne bo. Tudi ona se vam posveti brez sebičnih namenov.

Naj ne bo kratko kot reklama za žvečilne
Če se vam zdi, da je predigra triminutno poljubljanje vratu in nato hiter skos do njenega klitorisa, ki ga histerično gnetete, ste se hudo ušteli. Vzemite si čas zanjo!

Nikoli ne preskočite predigre
Predigre nikoli ne smete preskočiti, ker mislite, da je nepomembna. Pa še kako je pomembna! Malo je žensk, ki začnejo tako hitro seksati, kot to vidite v filmih. Posvetite se ji, vzburite jo in jo pripravite na večer, poln užitkov.

Ne bodite tiho kot menih
Seveda, nekateri so bolj glasni kot drugi, a vseeno, ne bodite preveč ali povsem tiho. Vaš glas je lahko med igro z njo lahko zelo vroč in jo samo še bolj razburi.

Ne ignorirajte njenih prsi
Nikoli jih ne ignorirajte, samo zato ker niso glavna točka "igranja“. Na začetku predigre se igrajte z vsemi deli telesa in se izogibajte vagine, tako si bo želela, da se je dotaknete. Malo pa jo morate izzivati, kajne?

Ne bodite preveč agresivni
Vam se morda zdi seksi, če si jo vzamete in z njo delate malo bolj grobo. A njeni deli telesa veliko bolje reagirajo na nežne in počasne dotike, sploh v predigri. Nežnost se v grob dotik in prijem lahko stopnjuje kasneje, ko je že tako vroče, da se komaj zadržujeta.

Slecite jo
Malokrat se zgodi, da eden drugega slačimo, a vseeno. Poskusita! Je veliko bolj seksi, kot če vsak sebe slači.

Ne strmite vanjo, kot da jo prvič vidite
Občasno se moškim zdi super ideja, da v žensko strmijo in jo opazujejo, med tem ko se spustijo malo južneje. Ženskam se to zdi velik pritisk in se ne morejo sprostiti, zdi se jim, da moški samo čaka, kdaj bo dosegla vrhunec. Raje se s svojim obrazom zakopljite v njo in jo poljubljajte po stegnih, trebuhu …

Ne ignorirajte, kaj ima oblečeno
Če ima oblečeno seksi perilo, ga ne strgajte iz nje. Opazujte jo, ko se slači. Verjamite, za vas si je nadela prav te hlačke in ta nedrček. Ste že kdaj slišali: Če se nedrček in hlačke ujemata, se je ona odločila, da bosta seksala ta večer. Premislite malo o tem.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.