Magazin > Odnosi in prosti čas
88 ogledov

Česa ne smete početi z ženskimi prsmi

prsi dekolte Profimedias
Ne ščipajte in ne ližite, kot ližete, ko vam zmanjka sladoleda. Ženske prsi so prav posebna erogena cona, s katero je treba delati lepo.

1. Ne stiskajte jih kot za stavo
Prsi so zelo občutljive in polne žlez, ki so lahko ob močnem stisku zelo boleče. Zato pri igranju s prsmi pazite, kako močno stisnete.

2. Ne "tlačite“ jih
Nikoli jih ne tlačite. Nočete, da ima ženska občutek, da je na mamografiji, kajne?

3. Ne vrtite njenih bradavic
Ne vemo, od kod ta obsesija, a dragi moški, njenih bradavic ne vrtite kot da iščete radijsko postajo na eni tistih naprav iz 60. let prejšnjega stoletja.

4. Ne ščipajte
To nikakor ni seksi. Da bradavičke uščipnete tako, kot vaša babica vas uščipne za lička? Menimo, da se to nobenemu dekletu ne zdi vroča poteza.

5. Ne ližite, kot da je zmanjkalo sladoleda
Se spomnite, kako smo vsi lizali skodelice, ko nam je zmanjkalo sladoleda? Tega ne delajte s prsmi. Če se vam zdi seksi in prijetno, njej ni. Tega v bistvu ne čuti dovolj, da bi jo vzburilo.

6. Ne imenujte jih
Imena za njeni dojki? Že poimenovanje penisa se ji zdi odveč, kaj šele njenih prsi.

Kaj morate delati?
Pri dojkah morate najti vmesno pot, kjer ne boste preveč grobi ali preveč nežni. Njene bradavičke lahko nežno ugriznete, sesate in poljubljate. Nikakor pa z njimi ne delajte kot z vrečami za boks. Sicer pa je konec koncev veliko odvisno tudi on njenih preferenc. Pogovorita se, kaj ji je všeč in kaj ne. Komunikacija je najboljša pot do cilja.

Komentarjev 1
  • Avatar mike1968
    mike1968 18:44 27.julij 2015.

    Zakaj smo moški nori na ženske obline in katere obline so nam najbolj všeč?Govorim v svojem imenu, kajti.........NADALJEVANJE NA:http://www.publishwall.si/igi.scinkavec/post/115449/obline-ali-za-vsakega-nekaj