Magazin > Lepota & telo
35 ogledov

Česa si ženske želijo bolj kot moškega?

likalnik za lase Shutterstock
Moškim naslednja ženska izbira najbrž ne bo všeč ...

Morda bo mnoge presenetilo, a ženske so na prvo mesto na lestvici, kaj bi si najbolj želele, izbrale likalnik za lase. Nova raziskava na strani Fabriah.com, ki je zajela tisoč žensk, je namreč razkrila, kateri predmet oziroma oseba je ženskam zelo pomembna.

Kot rečeno, je na prvem mestu lestvice likalnik za lase. "Likalnik mi je zvest, vedno je tu, ko ga potrebujem, nikoli me ne razočara. Kar pa ne velja za moške," je povedala ena od vprašanih.

Na drugo mesto so ženske izglasovale romantičen konec tedna s svojim fantom, sledijo pa tehnične napravice, kot so ipad, iphone in podobne. Torbice in čevlji priznanih znamk so pristali šele na četrtem mestu, deset odstotkov žensk bi se odpovedalo najljubšim petkam in torbici za nepogrešljivi  likalnik za lase.

"Za likalnik sem odštela več kot sto evrov, in to je bil najboljši nakup do sedaj. Če so moji lasje videti dobro, potem se počutim dobro. Lepo je imeti razkošne napravice, torbice in čevlje, vendar je zame bolj pomembno, da sem videti dobro in da se počutim dobro," je povedala še ena anketiranka.

Na lestvici sledijo zabava s prijateljicami, parfum, ličila in lepotni pripomočki ter obisk pri frizerju.

"Nikoli ne najdem primernega fanta. Z veseljem bi vse, s katerimi sem hodila v zadnjih 12 mesecih, zamenjala za likalnik," pravi neka udeleženka ankete.

Komentarjev 1
  • jožateboža 12:51 19.marec 2013.

    Glede na obliko tega predmeta, bi upal pomisliti, da ženskev likalniku za lasen vidijo še kaj več...