Šport
26 ogledov

Česa takšnega pa še ne

blake shinn Žurnal24 main
Džokej Blake Shinn je v zadnjem krogu dirke v Avstraliji ostal brez hlač in pokazal svojo zadnjico. Glavni komisar dirke Greg Rudolph je dejal, da česa takšnega še nikoli ni videl.

Džokej Blake Shinn je na dirki v Sydneyju na vsak način želel ujeti vodilnega Tommyja Berryja in pri tem pokazal več, kot bi si želel. Tekmovalcu je v lovu na prvo mesto popustila elastika v hlačah, a odločni Shinn se ni dal in vztrajal do cilja.

''Več mi je pomenila zmaga na dirki. Hlače so popustile kmalu po startu in ničesar nisem mogel narediti. Mislim, da se bodo ljudje norčevali iz mene, vendar nihče ne bo mogel reči, da nisem ostal zbran do ciljne črte,'' je povedal Shinn, ki se je s konjem po imenu Miss Royale moral na koncu zadovoljiti z drugim mestom.

Po dirki je sočustvoval z nekdanjo Miss Universe Jennifer Hawkins, ki je na eni od modnih revij nenadoma izgubila obleko. ''Zdaj  vem, kako se je je počutila Jen Hawkins,'' je zapisal na Twitterju.



Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.