Slovenija > Črna kronika
21 ogledov

Smrt na avtocesti

Malo pred osmo uro se je zgodila huda prometna nesreča na avtocesti proti Kopru, in scier med počivališčem Studenec in priključkom Razdrto.

V nesreči je bilo udeleženo eno vozilo, ki ga je zaneslo s ceste. V njem sta bila državljana Bolgarije. 45-letnega voznika so huje poškodovanega odpeljali v Klinični center v Ljubljano, njegov 40-letni sopotnik pa je umrl. Policija vzrok nesreče še ugotavlja.

Ceste zahtevale dve mladi življenji

S Policijske uprave Murska Sobota so sporočili, da je včeraj v naselju Motovilci umrl 28-letni voznik osebnega avtomobila. Moški je zaradi neprilagojene hitrosti v blagem desnem ovinku zapeljal z vozišča in trčil v betonski propust. Voznik je umrl na kraju nesreče, poškodovano sopotnico pa so odpeljali v bolnišnico. Pokojni voznik je letos že osma žrtev prometnih nesreč v Pomurju

Na regionalni cesti Lesce – Lancovo pa je 20-letni voznik motornega kolesa iz Zgornje Lipnice zapeljal levo čez vozišče in naprej po travnati bankini, kjer je nato padel in trčil v prometni znak. Zaradi hudih poškodb je bil odpeljan v jeseniško bolnišnico, kjer je pozneje podlegel poškodbam.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.