Magazin > VIP
68 ogledov

Charles zahteval, da Kate Middleton varujejo ženske

William, Charles, Kate Middleton Reuters
Princ Charles naj bi zahteval, da ženo njegovega sina Williama, vojvodinjo Catherine, varujejo le ženske.

Princ Charles naj bi imel pri izboru varnostnikov britanske kraljeve družine zadnjo besedo. Radar poroča, da je bil on tisti, ki je odločil, da njegovo snaho Kate varujejo le ženske, saj ne želi, da bi bila Kate "v kakršnem koli pogledu ogrožena“. To pravilo naj bi začelo veljati od Williamove zaroke dalje, razlog za njegovo odločitev pa naj bi bilo razmerje, ki ga je imela njegove bivša žena Diana s svojim varnostnikom Barryjem Mannakeejem.

Diana naj bi se krivila za Barryjevo smrt, saj je verjela, da je bil umorjen. Mannakee je namreč osem mesecev po tem, ko ga je Charles odpustil, umrl v prometni nesreči. Zgodbo je v videu razkril Dianin učitelj retorike. "Samo z njim sem bila srečna. Igrala sem se z ognjem in se opekla,“ naj bi mu povedala princesa.

Tudi Diano je nekoč varovala ženska, s katero pa se menda ni najbolje razumela. Za razliko od Kate, ki s svojimi varnostnicami nima težav. "Diana se je bolje razumela z moškimi. Imela je varnostnico, a to ni trajalo dolgo. Z osebo, ki te varuje, se moraš ujeti,“ je povedal Dainin nekdanji varnostnik Ken Wharfe.

Komentarjev 1
  • kemix 14:13 14.september 2015.

    hehe, tole je moč razumeti drugače! kate varujejo ženske zato, da se ne bi ''natikala'' z varnostniki