Magazin > VIP
13 ogledov

Charlotte bo v ljubezni imela smolo

kate middleton, Profimedias
Priznana slovenska numerologinja Lili Sorum je preverila, kaj o britanski princeski Charlotte Elizabeth Diana povedo številke, ki se izračunajo iz njenega imena in datuma rojstva.

"Dobra novica je, da princeska v osebnih številih nima karmičnega dolga, ima pa dokaj nesrečno razporejene številke. Po srcu bo spominjala na svojo babico Diano, kajti razvila se bo v srčno, čustveno in nežno mlado damo. Rada bo pomagala,“ pravi Sorumova, ki je prepričana, da bo Chalotte zelo dejavna na dobrodelne področju. "Kar tri osebna števila od petih so povezana s sočutjem in pomočjo tistim, ki so v stiski. Intenzivna prisotnost čustev se lahko predvsem v mlajših letih izraža kot nihanje, negotovost, nestanovitnost, čustvena labilnost in tudi kot čustvena manipulacija za dosego zadanega. Zelo verjetno je, da bo razvajena. Predvidevati je, da se v poslu in podobnih situacijah sprva ne bo znala postaviti za sebe.”

In kakšno bo princeskino ljubezensko življenje?

"Na ljubezenskem področju ima številke nesrečno postavljene. Iz mile in nežne deklice se bo razvila v odločno mlado damo, ki bo želela ob sebi odločnega in uspešnega moškega, sicer pa bo raje sama. Možne bodo kratkotrajne zveze, dokler sama pri sebi ne razjasni, kaj potrebuje v partnerskem odnosu. Žal mi je, a bojim se, da bo v ljubezni bolj kot ne nesrečna, medtem ko jo bo svetu neebično razdajala. Kako zelo spominja na svojo babico …,” analizo zaključuje numeorologinja. 

Komentarjev 1