Šport > Nogomet
14 ogledov

Mourinho bi se oddolžil s povabilom

metro pariz souleyman s. chelsea navijači Youtube
Temnopoloti moški, ki so mu francoski mediji nadeli psevdonim Souleyman S., je prejel opravičilo Joséja Mourinha in povabilo na ogled povratne tekme med Chelseajem in PSG.

José Mourinho je strogo obsodil dejanjna Chelseajevih navijačev, ki so na pariški podzemni železnici temnopoltemu moškemu preprečili vstop na vlak in skandirali, da so rasisti in jim je to všeč.

''V klubu smo nad dogodkom zgroženi,'' je na tiskovni konferenci dejal Mourinho in se moškemu tudi osebno opravičil. Londonski velikan je v sodelovanju s policijo identificiral pet ljudi, ki so jim že prepovedali ogled tekem na Stamford Bridgu.

Portugalski strateg je Souleymana S. povabil v London, kjer si bo lahko v udobju direktorske lože ogledal povratno tekmo osmine finala Lige prvakov med PSG in Chelseajem. ''Ne bo samo gledal tekme, temveč bo občutil, kaj je Chelsea. V tem trenutku je njegova predstava o Chelseaju napačna. Občutil bo, da ljudje, ki so to storili, niso Chelsea,'' je dodal Mourinho.

Londonski velikan je poudaril, da nekaj navijačev ne odraža kluba, s čimer se strinja tudi večina podpornikov angleškega prvoligaša. V klubu so ponosni na raznolikost svojih igralcev in podpiradjo delo protirasistične organizacije Kick It Out.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.