Šport
29 ogledov

Mou: "Španska La Liga ni najmočnejša"

Chelsea Norwich City Premier League Anglija liga prvenstvo Mourinho EPA
Trener Chelseaja José Mourinho se je odzval na izjave nogometaša madridskega Reala Garetha Balea, ki je poudaril, da je španska liga najmočnejša na svetu.

"Bale je izjavil, da je španska liga najmočnejša, ker sam trenutno igra v njej. Razumem njegovo izjavo, vendar sem tudi sam delal v Španiji in poznam moč La Lige. Osvojil sem naslov v tem tekmovanju in zelo dobro se zavedam, kakšna je razlika med špansko in angleško ligo," je pojasnil José Mourinho.

Eden izmed zvezdnikov madridskih galaktikov Gareth Bale je pred dnevi izjavil, da igra za najboljši klub in v najmočnejši ligi na svetu, s čimer pa se Mourinho ne strinja povsem.

Za Realom, Barcelono in Atleticom je luknja

"Zagotovo ni najboljša stvar, da še pred začetkom tekme veš, da boš osvojil tri točke. Takšne zadeve se dogajajo v Španiji, kjer vsi vedo, da sta Real in Barcelona daleč pred zasledovalci, tretji klub pa je madridski Atlético, ki je lani naredil čudež. Za temi tremi klubi je velika luknja, tako da lahko Real osvoji 100 točk in zabije 126 golov," je dejal Mourinho, ki meni, da je v Premier ligi konkurenca precej bolj izenačena: "V Angliji so takšne stvari nemogoče. Morda je Real najboljši klub na svetu, vendar La Liga zagotovo ni najboljša liga."

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.