Šport
32 ogledov

Chicharito k stari dami, Blind k Unitedu

(Manchester United - Newcastle) Chicharito Hernandez Reuters
Javier Hernandez naj bi se v kratkem iz Otoka preselil na Apeninski polotok, k Manchester Unitedu prihaja Daley Blind.

Mehiški nogometni reprezentant Javier Hernandez Chicharito je na izhodnih vratih angleškega velikana Manchester Uniteda in bo bržkone kariero nadaljeval v vrstah italijanskega prvoligaša Juventusa. Pri stari dami so pripravljeni za 26-letnega Chicharita, na katerega novi trener rdečih vragov Louis van Gaal ne računa več, odšteti 19 milijonov evrov.

Mehiški napadalec bi imel pri Juventusu hudo konkurenco v napadu, saj bi se za mesto v ekipi boril s Carlosom Tevezom, Fernandom Llorentejem, Sebastianom Giovincom in novincem Alvarom Morato. Hernandez je na Old Trafford prišel 2010 iz Guadalajare in v 153 nastopih za ManU dosegel 59 golov.

Manchester United je sicer kupil nizozemskega reprezentanta Daleyja Blinda. "Presrečni smo, da lahko objavimo novoco o sklenitvi dogovora z Ajaxom o prestopu Daleyja Blinda. Sklenitev pogodbe je zdaj odvisna od igralčevih zahtev in zdravniškega pregleda," so sporočili pri angleškem velikanu.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.