Magazin > Odnosi in prosti čas
26 ogledov

Chorchyp vas vabi na izziv

Raper Denis Porčič – Chorchyp Žurnal24 main
Proteini.si že tretje leto organizirajo Dobrodelni Proteini.si Utrip, tudi letos na Bledu, le da tokrat na Straži, kjer bodo 12. septembra tekli na vrh smučišča. In tudi v soboto bodo sredstva zbirali za tiste, ki jih najbolj potrebujejo.

To soboto bo Bled torej v znamenju športa, dobrodelnosti in dobre volje. Na športni izziv, kjer rezultati ne bodo na prvem mestu, se lahko prijavite vsi, stari, mladi, športniki, rekreativci, tisti, ki se s športom ne ukvarjate ravno pogosto, družine z otroki, saj je pomembmo sodelovati in pomagati tistim, ki pomoč potrebujejo. S svojo prijavo bo prav vsak izmed vas prispeval svoj delež k dobrodelnosti.

Uspelo bo vsem!

Z Denisom Chorchypom na čelu, ki že od začetka pojavljanja v medijih, pomaga in nastopa na različnih dobrodelnih prireditvah, bomo 12. septembra osvajali vrh Straže prav vsi, saj smo pripravili tri različne kategorije. Otroci bodo morali preteči prvi hribček, ženske bodo imele cilj na sredini Straže, moški pa seveda na vrhu. Vsi pa z istim namenom, da bi narisali nasmehe malim otroškom obrazom. "Nihče od nas si nikoli ne želi preživljati dni v bolnišnici. Tudi sam sem pred slabim letom nekaj dni preživel tam, zaradi poškodbe roke in vesel sem, da se je vse dobro končalo. Ker Proteini.si želimo, da bi imeli najmlajši bolniki bolnišnične dni čim lepše in prijazne, smo se letos odločili pomagati Splošni bolnišnici Jesenice, Pediatričnemu oddelku. Seveda vsak lahko pomaga na drugačen način, nekateri s financami, drugi z materialnimi dobrinami, sam že vrsto let pomagam s tem, da nastopam na dobrodelnih prireditvah in tudi tako, da, ko je to le možno, vsaj nekaj otrok brezplačno treniram in jih vzgajam v športnem duhu," pravi profesionalni borec in raper, ki je še povedal, da mu je v čast sodelovati pri omenjenem dogodku, saj mu ekipa Proteini.si že nekaj let stoji ob strani in pomaga na njegovi športni poti, na kateri je ravno pred kratkim vpisal še eno zmago v kategoriji K1.

Denar gre otrokom

Pomagali bodo Pediatričnemu oddelku Splošne bolnišnice Jesenice in direktor bolnišnice, gospod Janez Poklukar je ob tem povedal: "Veseli nas, da so se odločili za organizacijo dobrodelnega Utripa, ki ga bodo posvetili otrokom in družinam z majhnimi otroki ter da bodo celoten izkupiček od štartnin namenili Pediatričnemu oddeleku Splošne bolnišnice Jesenice. Na našem Pediatričnem oddelku se trudimo, da bolnim otrokom nudimo kakovostno in varno zdravstveno obravnavo, ter da ustvarjamo okolje, ki je za vse prijazno in domače. Tako donirana sredstva od nas zahtevajo še večjo mero skrbnosti in odgovornosti pri ustvarjanju ter načrtovanju jutrišnjega dne na pediatričnem oddelku in obvezo, da bomo jutri našim otrokom ponudili še boljšo ter prijetnejšo obravnavo v naši bolnišnici. Že v naprej se zahvaljujemo vsem, ki boste s svojo prisotnostjo na prireditvi pokazali željo in odločenost, da na Gorenjska potrebuje sodobno urejen in opremljen Pediatrični oddelek."

Vabljeni na športno dobrodelno druženje za vso družino, ki bo potekalo 12. septembra, na Straži, od 16. ure dalje. Prijave bodo potekale od 16. ure, otroški štart pa bo 17:30, ženske štartate za otroki in moški za ženskami. Ne pozabite, da gre celoten izkupiček od prijavnin v dobrodelne namene in da se boste vsi, ki boste pritekli do vrha lahko s sankami spustili nazaj v dolino, in sicer zastonj. Vsak udeleženec pa bo dobil tudi majico.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.