Šport
94 ogledov

Cime: Mandarić nas je "okužil" s pozitivno energijo

sebastjan cimerotić milan mandarić Katarinja Ponjavić
Legendarni napadalec Sebastijan Cimirotić, ki je včeraj praznoval svoj 41. rojstni dan, je navdušen nad ambicioznostjo predsednika Olimpije Milana Mandarića.

"Mislim, da ni tega Ljubljančana ali Ljubljančanke, ki ne bi bil ponosen na izjemen začetek sezone nogometašev Olimpije. Čeprav je za nami šele četrtina tekem državnega prvenstva, si upam trditi, da bodo zmaji do konca v igri za naslov državnega prvaka. To moštvo ima izjemno kohezijo, organizirano in disciplinirano igro ter odlično strokovno vodstvo, kar so temeljni predpogoji za uspešno zgodbo," je za klubsko spletno stran povedal Sebastijan Cimirotić, ki je kot najbolj zaslužno osebo za preporod zmajev izpostavil novega predsednika kluba.

"Vizija Milana Mandarića je prinesla nek nov zalet, novo energijo, če želite. Predvsem pa tisto temeljno komponento, brez katere danes ne bi bili priča tej evforiji – izkušnje iz sveta nogometa. Ne samo, da je jedro moštva iz pretekle sezone okrepil z nekaterimi izjemnimi posamezniki, temveč je s svojo pozitivno energijo 'okužil' vse ljudi v in okoli kluba, da dihajo kot eno. Zato sem tudi za nadaljevanje sezone velik optimist."

"Precej pozornosti se namenja določenim malenkostim oziroma detajlom, ki se jih v preteklosti morda ni upoštevalo. Od načina prehranjevanja, režima treningov, psihološke priprave… Najbolj pomembna pa je osredotočenost na izpolnitev skupnega cilja. Ta je zagotovo ključ do uspeha," je Cime pohvalil tudi strokovni štab ljubljanskega prvoligaša.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.