Magazin > Lepota & telo
169 ogledov

Cindy Crawford rekel, naj se pobere

Bruce Weber EPA
Slavni fotograf Bruce Weber je razkril, za kakšno divo se ima manekenka Cindy Crawford. Zaradi neprimernega vedenja jo je nekoč celo odpustil.

Cindy Crawford je morda ena od najvplivnejših manekenk na svetu, a to še ne pomeni, da ima pravico biti diva. Vsaj ne med snemanjem, na katerem je glavni fotograf Bruce Weber.

Legendarni fotograf je za spletni portal HuffPost povedal zanimivo anekdoto o Crawfordovi, ki jo je nekoč nagnal s snemanja. Weber in Crawfordova bi morala skupaj posneti fotografije za Revlonovo kampanjo, ko je Cindy pokazala svojo vzvišeno palt. "Fotografiral sem neke stare bokserje, saj smo bili v boksarski telovadnici. Slišal sem Cindy, ko je nekomu rekla: 'Zakaj Bruce fotografira bokserje, ko bi lahko fotografiral mene?' Šel sem do nje in ji rekel, naj se pobere. Odšla je v joku." Weber je s tem odgovoril na vprašanje novinarki, ki ga je vprašala, če je kdaj odslovil kakšno manekenko. A brez skrbi, fotograf in manekenka sta se kmalu zatem pobotala in sta še danes prijatelja.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.