Avto
20 ogledov

Citroen cactus pokasiral dozo PMS-a

Parkiranje Youtube
Niso se ji upali priti blizu, saj je ta Čehinja po kar šestih poskusih vzvratne vožnje v povsem normalno širok parkirni prostor delovala zares razjarjeno. Sreča v nesreči je bila, da si je za žrtev izbrala citroëna cactusa.

Zgodilo se je minule dni v Pragi. Voznica, mimogrede - bila je svetlolaska, je pritegnila pozornost občinstva, potem ko je zaman skušala vzvratno parkirati v povsem primerno širok prostor. 

Šestkrat je poskusila, a ji še kar ni šlo. V zadnjem in odločilnem poskusu je šla do konca in se ni zmenila, da je ob tem podrgnila ob sosednji avtomobil. Ker je s svojimi vrati parkirala tako blizu, se je morala iz vozila kobacati skozi sopotnikov izhod. Pozabila je zategniti ročno zavoro, zato je vmes še lovila avto, da se ji ni skotalil na cesto.

Končno je vse svoje frustracije znesla nad rumenim citroënom cactusom, saj ga obrcala s škornji med smehom prič. Nato je odvihrala s telefonom na ušesih. 

Raje so jo opazovali od daleč

Kot je povedal eden od moških gledalcev, je punca potrebovala kake tri minute, da je spravila avto v boks. Ko je končala, se je nabralo že kakih 20 prič, ki so dogajanje s komentarji spremljali skozi okna bloka. "Kasneje smo se pogovarjali in se strinjali, da je bilo to neznansko smešno parkiranje. Vendar pa si punci nismo želeli priti pred očit, saj je bila očitno zelo slabe volje."

Morda je bila edina pozitivna stvar pri zgodbi dejstvo, da se je tako neznansko mučila parkirati ob novega cactusa. Znano je namreč, da ima avtomobil posebno zaščito vrat iz nagrbančene plastike, ki jo je mogoče dokaj enostavno in poceni zamenjati v primeru poškodb.

Komentarjev 1
  • 4krogci 07:30 21.oktober 2014.

    tud sam bi se večkrat zaletel v tako grd avto!