Šport > Nogomet
39 ogledov

Član Borussie v slovenski reprezentanci

Jon Gorenc Stankovič Katarina Ponjavić
Zaradi težav s poškodbami je selektor Srečko Katanec na seznam za tekmi s Švedsko in Turčijo vpoklical novinca.

Torkovo jutro selektorju Srečku Katancu ni prineslo dobrih novic. Potem, ko sta Miral Samardžič in Andraž Kirm že na ponedeljkovem zboru potožila zaradi bolečin, je danes postalo jasno, da bo Slovenija za tekmi s Švedsko in Turčijo ostala brez dveh bolj izkušenih reprezentantov.

Samardžič je na reprezentančni zbor prišel s poškodbo medenice, po včerajšnjem regeneracijskem treningu pa je hitro postalo jasno, da bo osrednji branilec hrvaške Rijeke potreboval nekaj tednov počitka. Z bolečinami v kolenu pa je na Brdo prispel tudi krilni napadalec Kirm, ki se je namesto na trening odpravil na slikanje kolena. To je razkrilo poškodbo meniskusa, slednje pa pomeni, da tudi Kirm ne bo mogel pomagati soigralcem na tekmah s Švedsko in Turčijo.

Zaradi poškodb Samardžiča in kapetana Boštjana Cesarja, ki sicer nekaj dni vadi z reprezentanco po posebnem programu, ni pa v kadru za tekmi, je selektor Katanec vpoklicanim centralnim branilcem Aljažu Struni, Mihi Mevlji in Luki Krajncu, dodal še enega. Namesto v mlado reprezentanco se bo osrednji branilec dortmundske Borussije Jon Gorenc Stanković že danes odpravil proti Brdu, kjer se bo priključil članski reprezentanci.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.