Avto
122 ogledov

Uradno: Clarkson, Hammond in May spet v igri

scena 09.04.14. top gear,  Jeremy Clarkson, Richard Hammond in James May, Top Ge BBC
Dobra novica za ljubitelje avtomobilizma. Nekdanji trio globalno popularne TV oddaje Top Gear ima novega delodajalca. Že prihodnje leto bodo začeli predvajati povsem novo oddajo. Zaposlili so jih pri spletnem velikanu Amazonu.

Amazon, ki ima naročniške TV oddaje in serije, bo v svojo shemo vključil povsem novo avtomobilistično oddajo, ki jo bo tvoril prepoznavni trio, ki je nekdaj navduševal v BBC-jevi svetovni uspešnici Top Gear.

Jeremy Clarkson, Richard Hammond in James May bodo spet združili moči v šovu, ki trenutno še nima imena. Pri Amazonu obljubljajo, da bodo že kmalu začeli s snemanji, predvajali pa ga bodo ekskluzivno na njihovi video platformi Amzon Prime Video. Trio je zaenkrat privolil v snemanje treh sezon oddaj!

Dobre novice pa se tu ne končajo. Andy Wilman, nekdanji glavni producent Top Geara, je tudi obljubil sodelovanje pri novem projektu. To pomeni, da verjetno oddaja ne bo bistveno odstopala od Top Gearovih smernic.

Clarskon je v uradnem odzivu zapisal: "Počutim se, kot, da bi splezal iz letala in se presedel v vesoljsko plovilo." May je dodal: "Postali smo del novodobne pametne televizije. Ironično, ne?"

Jay Marine, podpredsednik evropske različice Amazona Prime Videa pa je dejal: "Uporabniki so izrazili željo, da združimo trojček. Navdušeni smo, da nam je to uspelo. Avtorjem oddaje bomo pustili svobodo, kreativnost in inovativnost. To je le začetek."

V Veliki Britaniji letna naročnina na Amazon Prime stane 113 evrov. Medtem pri BBC še vedno iščejo ljudi, ki bodo dopolnili ekipo za snemanje novih oddaj Top Geara.

Clarkson | Avtor: Reševalni pas/Twitter Reševalni pas/Twitter

Komentarjev 2
  • francl12 19:07 30.julij 2015.

    Menda je že na verigi debeline 10 mm.

  • mph 17:15 30.julij 2015.

    Niti besedice pa, kako si predstavljajo imeti pod kontrolo karakter Clarksona.