Šport
17 ogledov

Cleverley zapušča United

Cleverley (Aston Villa - Manchester United) Reuters
Aston Villi je le uspelo v svoje vrste pripeljati vezista Manchester Uniteda Toma Cleverleyja.

Klub iz Birminghama je že nekaj časa želel v svoje vrste pripeljati angleškega reprezentanta, po dovoljenju s strani Premier Leagie pa ji je to danes tudi uspelo. Cleverley bo v Aston Villi do konca sezone igral kot posojen nogometaš Manchester Uniteda. Slednji bo imel januarja sicer možnost, da prekliče posojo, pri Aston Villi pa bodo lahko takrat tudi začeli razmišljati o odkupu nogometaša, če bodo to želeli.

Cleverley je v minuli sezoni zbral 31 nastopov za rdeče vrage, skupno pa je doslej zaigral na 79 tekmah. V prestopnem roku sta na Old Trafford med drugim prišla tudi Ander Herrera in Daley Blind,  občasni angleški reprezentant pa bi tako le stežka prišel do zajetnejše minutaže. Cleverley se je tako pridružil Naniju, Shinjiju Kagawi, Nemanji Vidiću, Riu Ferdinandu, Patricu Evraju in Dannyju Welbeck, ki so poleti zapustili United.

Beckham: Razočaran sem

Veliko prahu je v Angliji sicer vzdignil včerajšnji prestop Welbecka k Arsenalu, oglasil se je tudi nekdanji zvezdnik Uniteda David Beckham: "Arsenal je dobil mladega in nadarjenega angleškega igralca. Welbeck je bil v klubu od osmega leta. Kot navijač Uniteda sem razočaran ob njegovem odhodu, a nisem jaz trener tega kluba."

Nekdanji angleški reprezentant je sicer podprl novega trenerja Louisa van Gaala in dejal, da je sestavljanje nove ekipe dolgotrajen projekt. "Upam, da bo to projekt, ki bo nato trajal nekaj let. V tem času se bodo razvili tudi nekateri mlajši igralci. A Danny je bil igralec za prihodnost. Še vedno je, vendar ne pri Unitedu."

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.