Šport > Nogomet
32 ogledov

Clint se vrača v svoj 'domači' klub

Dempsey Kelly Reuters
Angleški nogometni prvoligaš Fulham je sporočil, da se jim bo pozimi za dva meseca pridružil izkušeni reprezentant ZDA Clint Dempsey.

Vodstvo Fulhama je priznalo, da se je Clint Dempsey mudil v Londonu na zdravniških trstih, ki so bili še zadnja ovira pred ponovno združitvijo kluba in igralca. Dempsey je za 'kočarje' igral med letoma 2007 in 2012 in v tem času na 184 ligaških tekmah dosegel 50 zadetkov. Američan trenutno v svoji domovini nastopa za Seattle Sounders, ki ima trenutno dvomesečni premor. Tega bo Dempsey izkoristil za povratek v London, kjer je igral v dresu Tottenhama nastopal v lanski sezoni, pred selitvijo v ZDA.

Trener Fulhama Rene Meulensteen je že izrazil zadovoljstvo z novo pridobitvijo, ki bo klubu prišel še kako prav v času, ko jim rezultatsko ne gre prav najbolje. "Clint bo s prihodom posrbel za dvig morale," je dejal nizozemski strateg. 

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.