Magazin > VIP
158 ogledov

Clinton imel afero s Hurleyjevo?

Elizabeth Hurley FameFlynet
Igralka in manekenka Elizabet Hurley naj bi ljubimkala z nekdanjim ameriškim predsednikom Billom Clintonom.

Skrivno afero med Hurleyjevo in Clintonom je razkril igralec Tom Sizemore, ki trdi, da ju je sam spoznal in uredil zmenek. Za vse to pa ima igralec dokaze – avdio posnetke, poroča RadarOnline.

Sizemore še pravi, da je nekoč predsednik po igralko poslal zasebno letalo v Washington D.C., kjer je z njo spal v Beli hiši, medtem ko je bila ameriška prva dama, Clintonova soproga Hillary, v sosednji sobi.

Tom pojasnjuje, da se je vse začelo leta 1998, ko so v Beli hiši predvajali film Reševanje vojaka Ryana. Ko je Clinton Sizemora vprašal, ali ni s Hurleyjevo hodil štiri leta, mu je Sizemore prikimal in dodal, da nista več skupaj. Takrat je predsednik prosil za njeno številko. Ker je bil igralec glede tega neodločen, mu je predsednik zabrusil, da je vrhovni poveljnik ZDA in mu ukazal, naj mu da številko.

Nato Clinton ni zapravljal časa in je takoj poklical Hurleyjevo. Ker je sprva mislila, da gre za potegavščino, ji je Clinton rekel ostreje: "Poslušaj Elizabeth, tukaj predsednik. Nimam časa za to sr****, trenutno svet varujem pred nuklearno vojno. Pote pošiljam letalo."

Nekaj ur kasneje je bila igralka v Beli hiši. Clinton se je obrnil k Sizemoru in mu rekel, da mu dolguje uslugo. In kaj se je dogajalo potem? Igralec trdi, da je bila Elizabeth v Beli hiši štiri dneve in da je Clinton prvo noč z njo seksal.

Igralkin predstavnik omenjenega razmerja ni zanikal in rekel, da ga igralka ne bo kometitrala.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.