Magazin > VIP
947 ogledov

Clintonova ljubimkala z Yoko Ono?!

Yoko Ono EPA
Vdova Johna Lennona Yoko Ono trdi, da je imela intimno razmerje s Hilary Clinton.

Hilary Clinton, ki bi rada sedla na predsedniški stolček, v tem trenutku zagotovo ne potrebuje lezbičnega škandalčka, a prav tega je dobila. Yoko Ono, vdova Johna Lennona, je na neki tiskovni konferenci namreč izjavila, da je imela s političarko intimno razmerje. "Spoznali sva se v sedemdesetih na protestih proti vietnamski vojni. Najin odnos je bil intimen. Imeli sva iste poglede na enakopravnost spolov, na boj proti avtoritarni in patriarhalni družbi, v kateri sva odraščali,“ je izjavila 82-letna umetnica.

"Imeli sva kratko romantično razmerje, ko sem z Johnom stanovala na Manhattnu in je Hilary študirala na univerzi Yale. Nato sva izgubili stike. Preseneča me, kako dobro so se stvari zanjo iztekle. V boju za predsedniški mandat ji želim vse najboljše,“ je še dodala.

To sicer ni prvič, da so se v javnosti pojavila namigovanja, da ima Hilary lezbična nagnjenja. Leta 2007 se je govorila, da je imela razmerje s svojo asistentko Humo Abedin. Hilary je govorico takrat demantirala.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.