Magazin > VIP
19 ogledov

Clooney in Amal sta dahnila usodni da

Cloney
1/15
Profimedias
George Clooney in Amal Alamuddin sta v hotelu Aman Canal Grande v Benetkah pred zbranimi svati dahnila usodni da.

Tiskovni predstavnik igralca je potrdil, da sta si George Clooney in Amal Alamuddin v hotelu Aman Canal Grande v Benetkah obljubila večno zvestobo. Poročil ju je nekdanji župan Rima Walter Veltroni

Igralec se je v hotel skupaj s svojo družino pripeljal s čolnom, oblečen v črno obleko z metuljčkom. Pred vhodom v hotel je velik šotor fotografom preprečeval, da bi posneli slovesnost. Amal in George naj bi ekskluzivne pravice do fotografij reviji Vogue prodala za več kot milijon evrov. Par naj bi izkupiček daroval v humanitarne namene. 

Telefone so morali gostje pustiti doma

Vse goste so prosili, naj na poroko ne nosijo mobitelov. Med gosti so tudi Matt Damon, Miguel Ferrer, Ellen Barkin, Cindy Crawford, pevec Bono, Bill Murray ... V Benetkah so željno pričakovali Brada Pitta in Angelino Jolie, vendar na poroko nista prišla. 

Da je dahnil drugič

Clooney je bil prvič poročen z igralko Talio Balsam, ločila sta se po štirih letih. Za Amal je to prvi zakon. Nekoč zapriseženi samec se je v zadnjem letu, odkar sta z Amal par povsem spremenil. Na nedavnem dobrodelnem dogodku v Toskani je med govorom svoji takrat še bodoči ženi dejal naslednje: "Moji bodoči ženi bi rad rekel naslednje, Amal, ljubim te zelo in komaj čakam, da postanem tvoj mož." Njegove besede so presenetile mnoge, saj igralec do sedaj ni bil znan po tovrstnih izjavah na javnih dogodkih.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.