Magazin > VIP
68 ogledov

Clooneyja prehitela bivša

Elisabette Canalis
1/8
Profimedias
Elisabetta Canalis se je poročila.

Italijanska voditeljica in manekenka Elisabetta Canalis je na Sardiniji, v katedrali Sassari, večno zvestobo obljubila 46-letnemu Brianu Perriju.

Lepotica je moža, kirurga, ki dela v znani losangeleški bolnišnici Cedars-Sinai, spoznala šele pred slabim letom. Zvezdnica je hitro zanosila, a otroka junija izgubila. "Trpim, ne more zanikati, da me razjeda močna bolečina. Vem, da imam srečo, da je ob meni tako krasen moški,“ je takrat sporočila po Twitterju.

Elisabettina poroka je pred katedralo privabila številne fotografe, medije in radovedneže. Še večja gneča bo verjetno 27. septembra v Benetkah, ko bo v zakonski jarem skočil Elisabettin bivši George Clooney.

Njegovo poročno slavje naj bi potekalo v hotelu Aman Hotel Resort, ki se nahaja v palači  Papadopoli. Zvezdnik je v omenjenem hotelu najel 24 sob. Geoge pa naj bi svoji 36-letni odvetnici Amal Alamuddin večno zvestobo obljubil v palači Ca’ Farsetti.

Igralec povabljencem, med katerimi sta zakonca Jolie-Pitt in celo predsednik Barack Obama, sicer ni izdal poročne lokacije. Na zasebni pristajalni stezi bo goste čakalo letalo, ki jih bo prepeljalo v Benetke, poročajo mediji.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.