Magazin > VIP
66 ogledov

Cobain Courtney nazival s kur**

Kurt Cobain Reuters
Po dvajsetih letih policija razkrila Cobainovo nenavadno sporočilo.

"Ali ti, Kurt Cobain, vzameš Courtney Michelle Love za svojo zvesto nabito ženo," so besede, ki so jih našli v denarnici Kurta Cobaina ob njegovi smrti in jih skrivali vse do danes. Policijski oddelek iz Seattla je nenavadno pismo javnost razkril šele ta teden, dvajset let po glasbenikovi smrti.

Sporočilo je bilo napisano na listek hotela San Francisco Phoenix, našli pa so ga v denarnici na kraju nesreče, kjer je umrl Cobain. Sporočilo izgleda kot nekakšna sarkastična poročna zaobljuba, v kateri je Kurt zapisal, da Courtney vzame za ženo "kljub temu, da je kur** z mozolji, ki mi krade denar za drogo in se prodaja." Cobain se je na ta način morda le norčeval iz njunega problematičnega razmerja, saj je znano, da je Courtney v poslovilnem pismu, ki ga je napisal preden je storil samomor, imenoval za boginjo, iz katere buhti ambicija in empatija.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.