Magazin > VIP
105 ogledov

Colin Farrell uživa v samskem stanu

Colin Farrell Žurnal24 main
Vroči in temperamentni igralec Colin Farrell je samski že pet let.

Čedni irski igralec Colin Farrell je pravi večni samec. Že pet let mu namreč povsem ustreza samski stan, čeprav priznava, da je včasih vseeno rahlo osamljen. Nedavno je navdušil v filmu Jastog (The Lobster – 2015), v katerem igra samskega človeka v izmišljeni bližnji prihodnosti, kjer je tovrsten stan celo kaznivo dejanje, ki se kaznuje s preobrazbo v eno izmed živali. V svoji igralski karieri je bil Farrell sicer nominiran za številne nagrade in med drugim osvojil tudi zlati globus.

"Najbolj pomembni aspekti mojega življenja se nahajajo daleč stran od kamer. Odigraš vlogo in opraviš intervjuje, ampak ni potrebno pretiravati z nadevanjem maske ali spreminjanjem imena. Ko prideš domov, je edina stvar, ki zares šteje ta, da tvojega sina ne zanimajo več puranovi sendviči in avokado, zato moraš za kosilo najti nekaj, kar bo jedel,“ pojasnjuje skoraj 40-letni igralec, za katerim vzdihujejo številne oboževalke.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.