Magazin > VIP
38 ogledov

Collins priznal, a kaznovan ne bo

Stephen Collins Profimedias
Stephen Collins, ki je priznal, da je spolno zlorabil mladoletna dekleta, se bo najverjetneje izmaknil roki pravice.

Kljub temu, da je policija začela preiskovati obtožbe na račun igralca Stephena Collinsa, bo njegovo priznanje zelo verjetno ostalo brez posledic zanj. Glavni razlog naj bi bil čas. Obtožbe ga namreč bremenijo dejanj, ki segajo tri desetletja nazaj. Tožilci naj bi tako bili nemočni. 

Elektronsko sporočilo, v katerem je Collinsova soproga razkrila njegovo nagnjenost, je The Enquirer pridobil že pred dvema letoma, a je takrat Collins nadnje poslal svojo armado odvetnikov. Takrat se tako niso odločili objaviti sporočila, ki ga je Faye Grant poslala prijateljem. Po tem ko je v javnost prišel tonski posnetek priznanja, pa so se odločili objaviti tudi sporočilo, pri čemer so izbrisali žrtvino ime.

"Stephen je že zlorabil ---. Uspešno jo je prepričal, da si je izmislila spolno nadlegovanje. Prepričal jo je, da je nora in ji vseskozi lagal, ko ga je soočila z obtožbami o zlorabi. Stephen je lagal njej in meni na terapiji, ko je bila ona večkrat na zdravljenju, pri čemer je vztrajal, da si je vse izmislila. Letos je Stephen priznal, da je 27 let, kolikor sva bila skupaj, vodil dvojno življenje. Vsak dan me trpinči krivda, ker je nisem zaščitila,“ je zapisala Grantova. 

Ko je revija prvič prejela sporočilo, je stopila v stik s Collinsovo ženo, ki obtožb ni ne zanikala ne priznala. Elektronsko sporočilo naj bi poslala, ker jo je presenetila Collinsova odločitev, da želi ločitev. Njegovi odvetniki so v odzivu zapisali, da se Grantova poslužuje umazane taktike, da bi iz zakona odšla s čim večjim kupom denarja. 

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.