Magazin > VIP
95 ogledov

Collinsa spolno nadlegovala starejša ženska

stephen collins Profimedias
Stephen Collins iz serije Sedma nebesa. Za svoja pedofilska nagnjenja krivi starejšo žensko.

Igralec Stephen Collins je priznal, da je spolno nadlegoval tri mladoletna dekleta.

V pogovoru z novinarko Katie Couric je 67-letni igralec navedel razlog za svoja pedofilska nagnjenja. Pravi, da je bil kot otrok tudi sam žrtev spolnega nadlegovanja. "Ko sem bil star med 10 in 15 let, je bila v mojem življenju starejša ženska, ki se je pred mano večkrat slekla,“ je izjavil zvezdnik in dodal: "Ta izkušnja je bila zelo intenzivna in menim, da se je v mojih možganih takrat usidralo prepričanja, da vse skupaj ni tako grozno.“ Collins je tudi povedal, da omenjene ženske ne krivi za svoja dejanja.

Collins je v intervjuju razkril tudi podrobnosti incidentov, ki so se zgodili leta 1973, 1982 in 1994. Njegova prva žrtev je bila 10-letnica, ki je bila na obisku. Ko je šla njegova takratna žena spat, je z otrokom gledal televizijo. "Prijel sem jo za roko in jo prepričal, da se me je dotaknila,“ je priznal in dodal, da je storil veliko napako.

Pri njegovih drugih dveh žrtvah gre za 12 in 13 let stari dekleti, pred katerima se je slekel.
Njegovi zločini so prišli v javnost, ko je spletna stran TMZ objavila tonski posnetek njegovega priznanja. Med zakonsko terapijo ga je na skrivaj posnela njegova tedanja žena.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.