Magazin > Film & Glasba & TV
45 ogledov

Conchito Wurst med Evrovizijo pustili na cedilu

Conchita Wurst EPA
Menedžerji Conchite Wurst, ki je Evrovizijo pripeljala na Dunaj, kritizirajo televizijo ORF.

ORF je namreč namesto Conchitinega nastopa med prenosom Eurosonga, ko je predstavila novo pesem, svojim gledalcem postregel z oglasi in večernimi novicami. Nič čudnega, da je lanskoletna zmagovalka Evrovizije besna, saj so jo, kot pudarjajo njeni menedžerji, "pustili na cedilu“. "To je tako, kot bi med enajstmetrovkami na svetovnem prvenstvu predvajali oglase,“ je izjavil Rene Berto, Conchitin menedžer.

Gledalci ORF so tako zamudili kar dve pevkini novi pesmi - You Are Unstoppable in Firestorm. "ORF je Evrovizijo zelo dobro izpeljal, a nerazumljivo je, zakaj Conchitinega nastopa niso pokazali. ORF se je spet prikazal kot mešanica ruske nacionalne televizije in nemških komercialnih postaj, in dokazal, da ga poslanstvo, ki ga ima kot javna ustanova, in ki mu narekuje podpiranje in spodbujanje domače glasbe, ne zanima prav veliko,“ je bil še oster Berto.

Conchita je zelo razočarana, saj je z veseljem sodelovala pri Evroviziji. ORF jo je celo najel kot sovoditeljico, ko pa je potrebovala pomoč pri promociji svojega novega albuma, jo je ORF "pustil na cedilu“ in tako ignoriral "njeno mednarodno delo“, še pravijo pevkini predstavniki.

Komentarjev 9
  • matermila 16:21 27.maj 2015.

    Če se prav spomnim,so take spake včasih po cirkusih kazali..Se stinjam s tabo 100%.

  • matermila 16:14 27.maj 2015.

    Bolje reklame,kot neko one.Človek ne ve al je on, al je ona.Mi je pravzaprav vseeno kaj si ono misli o sebi,je pa moteča kreatura,pa naj reče kdo kar hoče.Se bo našel kak "svetovljan",ki me bo imel za nazadnjaškega bedaka,ampak v ...prikaži več sebi mi bo dal prav.Če želi biti ženska OK,naj bo,nimam težav s tem,če želi biti dec,pa naj bo dec.

  • McClain 05:14 27.maj 2015.

    sam jaz se zdaj ne vem ali je to ded z zizami al baba s ticem