Magazin > VIP
36 ogledov

Cosby napadel tudi ženo znanega oskarjevca

bill cosby Profimedias
Temnopolti komik naj bi omami in izkoristil tudi tedaj 21-letno Cindro Ladd.

Cindra Ladd, žena znanega ameriškega filmskega producenta Alana Ladda mlajšega, očita temnopoltemu igralcu Billu Cosbyjuda naj bi jo leta 1969 omamil in posilil v stanovanju v New Yorku, piše ameriški The Huffington Post.

Laddova trdi, da naj bi jo tedaj poročeni Cosby nadlegoval, ko je imela komaj 21 let. Živela je v prestižni mestni četrti Manhattan.

Glavobol pozdravil z omamo

Tedaj 32-letni Cosby naj bi mladenko zvabil v stanovanje, pri čemer ji je obljubil tudi, da jo bo peljal v kino. Pristala se na povabilo prijaznega in uglajenega komedijanta, ki da jo je kot mlado in preveč zaupljivo dekle očaral s svojim šarmom.

K njemu je prišla s strašnim glavobolom, zato ji je ponudil neko domnevno protibolečinsko tableto, ki da bo vse mladenkine težave odpravila, saj da ji ponuja čudežno zdravilo. Laddova pravi, da je sprva boječe oklevala, nato pa da jo je Cosby s svojo prijaznostjo prepričal naj mu zaupa in pogoltne kapsulo. 67-letna Laddova se od trenutka, ko je tabletko dala v usta, le bežno spominja, kaj se je kasneje še dogajalo v tisti noči.

Prijavila ni

Slabo se spominja sprehoda v kino in filma, ki sta ga gledala. Po obisku kina naj bi Cosby Laddovo odpeljal nazaj v svoje stanovanje.

Tam pravi, da se je zbudila popolnoma gola v njegovi postelji, poleg nje pa je sedel Cosby, zavit v kopalni plašč in se obnašal, kot da se ni nič zgodilo. Nad posteljo, dodaja, je imel ogromno ogledalo.

"Več kot očitno je bilo, da je imel z mano spolni odnos, zaradi česar me je bilo sram, bila sem ponižana in obenem prestrašena," še opisuje Laddova.

Čimprej je želela zapustiti stanovanje, v dvigalu pa se je povsem sesula.

Vrnila se je domov, pešačila je na drug konec mesta in nikoli ni niti pomislila, da bi dogodek prijavila policiji, saj tedaj tovrstna posilstva na zmenkih ni še nihče obravnaval kot kazniva, dodaja Laddova.

 

 

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.