Magazin > VIP
61 ogledov

Cosby zbija šale na račun posilstev

bill cosby Profimedias
Med nastopom v Kanadi si je Bill Cosby privoščil šalo na račun obtožb o posilstvih, s katerimi se sooča zadnjih nekaj tednov.

Bill Cosby je v četrtek nastopal pred občinstvom v kanadskem Londonu. Kot poroča The National Post in je razvidno iz nekaterih objav na Twitterju, je med nastopom naredil pavzo, ko je neka ženska v prvi vrsti vstala. Cosby jo je vprašal, kam gre, na kar je ona pojasnila, da si gre iskat pijačo in da jo lahko tudi njemu prinese, če želi. Cosby je pokazal na steklenico vode, ki jo je držal v roki in dodal: "Previdni morate biti, če boste pili v moji bližini.“ 

Nekateri v občinstvu so glasno zajeli sapo, a je bilo kmalu slišati vzklike in smeh. Kljub pozitivnemu odzivu večine občinstva, je iz množice bilo slišati moški glas: "Nimamo te radi, Bill!“ Omenjenega moškega in njegovega prijatelja so hitro odstranili iz dvorane. Pri tem sta vpila: "Posiljevalec si. Mečejo me iz dvorane, ker si posiljevalec.“ Nekaj nezadovoljnih prebivalcev Londona je pred dvorano protestiralo zaradi Cosbyjevega nastopa.

Po nastopu je Cosbyjev tiskovni predstavnik objavil igralčevo izjavo, v kateri se je dotaknil tudi incidenta. "Dragi oboževalci: en izbruh, a več kot 2600 zvestih, potrpežljivih in pogumnih oboževalcev je uživalo v najbolj čudovitem zdravilu, ki ga ima človeštvo na voljo. Smehu. Zahvaljujem se osebju avditorija, organizatorjem in skupnosti za izraženo čast in podporo. Nisem še končal.“ 

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.