Magazin > VIP
43 ogledov

Cosbyja obtožuje že 16 žensk

Bill Cosby Žurnal24 main
Temni oblaki, ki so se zgrnili nad Billa Cosbyja, se še ne nameravajo razkaditi. Oglasila se je že domnevna šestnajsta žrtev.

Nekdanja Playbojeva zajčica Victoria Valentino je že šestnajsta ženska, ki Billa Cosbyja obtožuje spolnega nadlegovanja. Danes 71-letna Victoria je postala zajčica septembra 1963. Šest let kasneje se ji je zgodila največja tragedija v življenju, ko se je v bazenu utopil njen šestletni sin. 

V času tragedije je spoznala igralca. "Poskušal me je razvedriti. V usta mi je potisnil tableto in rekel, da se bomo zaradi tega vsi bolje počutili,“ je dejala za Washington Post. Njo in prijateljico Meg Foster je po večerji Cosby odpeljal v svoje stanovanje.

Prijateljica je zaradi tablet izgubila zavest, Cosby pa je nad njo stal z erekcijo, je opisala dogajanje. "Jasno mi je bilo, da jo bo zlorabil, medtem ko bo spala oziroma bo v nezavesti,“ je povedala in dodala, da ga je skušala zamotiti. "Prišel je do mene, me posedel in odprl zadrgo, zgrabil mojo glavo in mi jo potisnil navzdol. Nato me je obrnil. Prava nočna mora.“

Kot pravi, še danes težko govori o tem. Takrat si o tem ni upala spregovoriti, ker je menila, da ji ne bi verjeli. "V tistih časih je krivda vedno padla na žrtev posilstva. Zadnja stvar, ki si jo želel, je bila iti na policijo,“ je pojasnila. 

"Na namigovanja mi ni treba odgovarjati"

Cosby je o obtožbah na svoj račun dejal: "Vem, da so ljudje siti tega, da ne komentiram, a ni mi treba odgovarjati na namigovanja. Ljudje morajo preveriti dejstva.“ Njegov odvetnik Marty Singer je dejal, da so se obtožbe v zadnjih štirinajstih dneh "stopnjevale čez vsako mejo absurda“. "Nove obtožbe o domnevnih dogodkih, starih več desetletji, postajajo vedno bolj smešne. Povsem nelogično je, da bi toliko ljudi molčalo, nič naredilo in zadev ne prijavilo v vseh teh letih,“ je dejal Singer. 

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.