Šport > Nogomet
73 ogledov

Diego osovražen tudi na twitterju

diego costa gabriel chelsea arsenal EPA
Derbi Premier League med Chelseajem in Arsenalom je požel veliko pozornosti, znova zaradi napačnih razlogov. Modri so zmagali z 2:0, precej zaslug za zmago pa si lahko lasti Diego Costa, ki sicer ni sodeloval pri zadetkih domačih. Napadalec Chelseaja je bil sicer deležen številnih kritik v medijih.

Pred tekmo med Chelseajem in Arsenalom se je večina britanskih medijev ukvarjala s tem, ali si bosta trenerja Arsene Wenger in Jose Mourinho segla v roke. To sta pred dvobojem storila, a stisk rok verjetno ni bil najbolj prijateljski. Po dvoboju do rokovanja ni prišlo, vendar takrat to ni več zanimalo nikogar.

Arsenal je na Stamford Bridgu bolje začel, kasneje so pobudo v prvem polčasu prevzeli gostitelji, nato pa je počilo. Diego Costa je z nekaj potezami sprovociral rojaka Gabriela, ta pa si je zaradi udarca z nogo prislužil predčasno pot v slačilnico. Brazilec, ki igra za špansko reprezentanco, je dobil le rumeni karton. Prd njim je sicer kar nekajkrat udaril tudi Laurenta Koscielnyja.

Incident ob koncu prvega polčasa, ki je v veliki meri vplival na dvoboj, o njem pa so svoje mnenje podali tudi vsi britanski mediji, je dobil svoje precej bolj duhovito nadaljevanje tudi na twitterju.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.