Šport > Nogomet
26 ogledov

Costa pred vrnitvijo v Madrid

diego costa EPA
Napadalec Chelseaja Diego Costa naj bi bil pred vrnitvijo k Atletico Madridu, katerega član je bil med leti 2007 in 2009 ter 2010 in 2014.

Atletico iz Madrida se po prihodu hrvaškega nogometnega reprezentanta Šimeta Vrsaljka pripravlja na prihod nove okrepitve. Predsednik Enrique Cerezo je priznal, da obožuje Diega Costo in da je njegov prestop iz Chelsea vedno bližje.

"Priznam, obožujem Diega Costo. Delamo na tem, da se vrne v Atletico že to sezono. Smo blizu podpisa dogovora," je dejal Cerezo.

Brazilec s španskim potnim listom je Atletico zapustil 2014, zadnji dve sezoni pa je za Chelsea dosegel 16 zadetkov na 41 tekmah. Bolj učinkovit je bil v Madridu, za katerega je na 134 tekmah zabil 64 golov.

Atletico po odhodu Kolumbijca Jacksona Martineza išče napadalca, Cerezo pa je zavrnil namigovanje, da naj bi v Atletico prestopila Kolumbijec Carlosa Bacce iz Milana ali Argentinec Gonzalo Higuaina iz Napolija.

"Bacca je pomemben igralcev, vendar ni v naših načrtih. Prav tako ne bomo kupili nobenega igralca iz italijanskega prvenstva. Niti Higuaina, okoli katerega po medijih krožijo govorice," je dodal Cerezo.

 
Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.