Magazin > Film & Glasba & TV
84 ogledov

Costner streljal po ulicah Beograda

Kevin Costner 3 dni za uboj
1/6
Blitz
Ta teden v slovenske kinematografe prihaja akcijski triler, v katerem je Kevin Costner kot umirajoči tajni agent presenetil marsikaterega Beograjčana.

Lansko pomlad so bili prebivalci Beograda izjemno presenečeni, ko so na ulicah svojega mesta opazili Kevina Costnerja s pištolo v roki. Ne volnena kapa ne sončna očala niso mogla skriti enega od najbolj znanih obrazov Hollywooda, ki je v srbski metropoli snemal nekatere prizore iz filma po scenariju Luca Bessona (Nikita, Ugrabljena 2, Peti element ...) 3 dni za uboj (3 Days to Kill). V akcijskem trilerju, ki v slovenske kinematografe prihaja 27. februarja, se poleg znanega oskarjevca v glavnih vlogah pojavijo Amber Heard, Hailee Steinfeld in Connie Nielsen.
 
V filmu 3 dni za uboj (3 Days to Kill) lahko spremljamo umirajočega tajnega agenta Ethana Rennerja (Costner), ki se želi ponovno povezati s svojo hčerjo Zoey (Hailee Steinfeld). Medtem pa se poda na svojo zadnjo misijo, kjer mu za plačilo obljubijo zdravilo, ki mu bo povrnilo življenje. V trenutkih, ko ni dovoljena niti najmanjša napakica, mora preprečiti globalno katastrofo in tudi tisto, ki jo ima doma ...

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.