Šport > Nogomet
28 ogledov

CR7 spet pravi, Atlético ulovil priključek

cristiano ronaldo EPA
Cristiano Ronaldo je s hat-trickom zrežiral zmago Real Madrida na gostovanju pri Alavesu (4:1). Atlético Madrid je vknjižil tri točke na srečanju z Malago in se na ligaški lestvici znova priključil vrhu.

Real Madrid si je z zmago na gostovanju pri Alavesu (4:1) zagotovil da bo po desetih odigranih tekmah ostal na vrh lestvice španskega državnega prvenstva. V dresu kraljevega kluba je po dolgem času zablestel Cristiano Ronaldo, ki je dosegel tri zadetke.

Portugalec je izvajal dve najstrožji kazni in bil polovično uspešen. Preden je v 88. minuti postavil končnih 4:1 v korist gostujoče ekipe, se je med strelce vpisal še Alvaro Morata.

Jan Oblak je v dresu Atlético Madrida odigral celo tekmo, prejel dva gola in rumeni karton. Kljub temu je imel slovenski reprezentant razlog za veselje, saj so varovanci Diega Simeoneja slavili s 4:1 in na ligaški lestvici prehiteli Sevillo. Slednja je namreč remizirala na gostovanju pri Sporting Gijonu (1:1).

La Liga, 10. krog:

Sporting Gijion - Sevilla 1:1 (1:1)
Gomez 20.; Vietto 4.

Alaves - Real Madrid 1:4 (1:2)
Deyverson 7.; Ronaldo 17./11m, 33., 88., Morata 84.

Atletico Madrid - Malaga 4:2 (3:1)
Ferreria-Carrasco 7., 87.,  Gameiro 25., 44.; Ramirez 31, Camacho 64.

Barcelona - Granada 1:0 (0:0)
Rafinha 49.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.