Šport > Nogomet
85 ogledov

"Ronaldo je jezen, vendar ..."

florentino perez cristiano ronaldo
Predsednik Real Madrida Florentino Pérez je prepričan, da Cristiano Ronaldo poleti ne bo zapustil španskega prvaka.

Prvi mož kraljevega kluba Florentino Pérez želi utišati namigovanja o odhodu prvega zvezdnika ekipe Cristiana Ronalda.

V zadnjih tednih se je na dolgo in široko govorilo o tem, da naj bi bil portugalski reprezentant na izhodnih vratih Real Madrida, vendar predsednik trdi, da temu ni tako.

Pérez priznava, da je Ronaldo besen zaradi očitkov o kršitvi davčne zakonodaje, vendar dvomi, da bo zato zapustil klub, s katerim je letos osvojil naslov španskega prvaka in tretjo lovoriko Lige prvakov v zadnjih štirih letih.

"Vem, da je Cristiano jezen, vendar mislim, da bo ostal. Nisem govoril z njim. Preostane nam samo to, da počakamo do konca Pokala konfederacij in se potem pogovorimo," je dejal Pérez.

Ronaldo je trenutno v Rusiji, kjer portugalsko reprezentanco čaka polfinalni obračun s Čilom. Predstavniki Reala ga osebno niso kontaktirati, so pa navezali stik z njegovim agentom Jorgejem Mendeson.

"Govoril sem z Mendesom. Ni razloga, da bi nas skrbelo," je poudaril Pérez in dodal, da Ronaldu popolnoma zaupa. "Veliko ljudi mu želi škodovati in on to čuti," je zaključil.

cristiano ronaldo | Avtor: EPA EPA

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.