Šport > Nogomet
82 ogledov

Neverjetno, a bojda resnično

cristiano ronaldo EPA
Cristiano Ronaldo je predsednika kraljevega kluba Florentina Péreza obvestil, da si želi zapustiti Španijo. Pri Real Madridu je zavladala panika.

Napadalec Real Madrida Cristiano Ronaldo je po pisanju portugalskega časnika A Bola prizadet zaradi obtožb o utaji davkov v višini 14,7 milijona evrov in naj bi zato resno razmišljal o slovesu od španskega prvaka.

Ronaldo je po pisanju lizbonskega športnega časnika o svoji nameri že obvestil predsednika Florentina Péreza.

Verodostojnost novice je potrdila madridska Marca, ki razpolaga z dobro obveščenimi viri, saj je njena primarna vsebina prav nogometni velikan iz španske prestolnice.

Realovi funckionarji zdaj poskušajo narediti vse, da bi Ronalda pomirili in ga prepričali v to, da ostane na Santiago Bernabéuu, kjer je letos osvojil špansko La Ligo in Ligo prvakov.

Portugalec naj bi bil besen na španske oblasti, saj meni, da so njegovo prepoznavnost izkoristili za obračunavanje z davčnimi grešniki, obtožnica in posledični medijski pomp pa naj bi bili nesorazmerni  z dejansko kršitvijo.

Pri Realu bodo bržkone naredili vse, da bi si serijski podiralec rekordov premislil. A Bola sicer piše, da Ronaldo predsednika ni le obvestil o odhodu, temveč mu je dal jasno vedeti, da je njegova odločitev dokončna. 

Anglija, Francija, Kitajska?

Kraljevi klub bi za Ronalda lahko iztržil od 180 do 200 milijonov. Morda več. Seznam nogometnih velikanov, ki bi si takšen znesek lahko privoščili, je precej kratek.

Med možnimi kandidati se omenjata Paris Saint-Germain in Manchester United, zagotovo pa bodo v Realovih pisarnah prejeli tudi kakšen klic s Kitajske.

Novica odmeva tudi na družabnih omrežjih, številni uporabniki pa menijo, da želi Ronaldo le preusmeriti pozornost in spotoma izsiliti še donosnejšo pogodbo.

Komentarjev 2
  • Avatar mike1968
    mike1968 13:23 16.junij 2017.

    Zapisa o Ronaldu in o Messiju. Žalostno, da si take stvari privoščijo milijonarji.......No limit!http://www.publishwall.si/Mike.1968./post/215108/ljubljeni-in-osovrazeni-c-ronaldo-kavc-analiza-xxivhttp://www.publishwall.si/Mike.1968./post/214766/lionel-messi-je-bilo-to-potrebno-kavc-analiza-xxiii

  • Avatar mike1968
    mike1968 13:21 16.junij 2017.

    bomo pobegnili???