Šport > Nogomet
62 ogledov

Ronaldo posnel video za sirske otroke

Cristiano Ronaldo Sirija Youtube
Portugalski zvezdnik je od vojne vihre prizadetim otrokom poslal sporočilo podpore.

Cristiano Ronaldo, ki je pred dobrimi desetimi dnevi še četrtič prejel Zlato žogo za najboljšega nogometaša na svetu, je v petek v Londonu objavil video sporočilo, ki ga je posnel za sirske otroke, ki so se znašli sredi vojnih grozot.

Najbolje plačani nogometaš na svetu je že dolgo znan tudi kot velik človekoljub, ki redno pomaga pomoči potrebni, zlasti otrokom. Tako se je danes v ganljivem video sporočilu pridružil humanitarni akciji za zagotavljanje hrane, zdravil in druge pomoči za otroke v Alepu in drugim mestom v vojni prizadetim mestom.

"Znano nam je, da ste veliko pretrpeli. Sem zelo znan nogometaš, ampak vi ste resnični junaki. Ne izgubite upanja. Svet je z vami. Ni nam vseeno za vas. Jaz sem z vami," je v video sporočilu dejal Ronaldo, kapetan portugalske reprezentance in član madridskega Reala, ki je pred nekaj dnevi plačal tudi donacijo mednarodni organizaciji za otroke Save the Children.

"Ronaldo ni le ena izmed najbolj prepoznavnih športnih osebnosti na svetu, postal je tudi svetilnik upanja za milijone fantov in deklet po vsem svetu - in upanje je nekaj, kar otroci Sirije potrebujejo zdaj bolj kot kdajkoli prej," pa je dejal Nick Finney, direktor mednarodne organizacije za otroke Save the Children.

Komentarjev 4
  • matermila 06:06 25.december 2016.

    Vplačal je donacijo?Kolko,5 jurjev?Pri zaslužku 600 jurjev dnevno,bi komot prispeval vsak dan po 100 tavžent.

  • Manu 19:04 24.december 2016.

    Samo slaven nisi.....

  • Manu 19:03 24.december 2016.

    Pravilno si se ocenil.....