Šport > Nogomet
55 ogledov

CR7: Prepričan sem, da gremo v finale

Cristiano Ronaldo Barcelona Real Madrid Reuters
Veliki junak še večje Realove zmage na El Clásicu proti Barceloni, Cristiano Ronaldo, verjame, da bodo galaktiki v sredo nadomestili zaostanek iz prve tekme in se prek Bayerna uvrstili v veliki finale Lige prvakov.

Prvo srečanje v Münchnu pred tednom dni je dobil Bayern po zaslugi Maria Gomeza, ki je v končnici zabil za 2:1. Kraljevi klub bo moral v sredo pred svojimi gledalci na povratni tekmi polfinala Lige prvakov nadoknaditi zadetek zaostanka, če se bo želel še enkrat vrniti v bavarsko prestolnico, ki bo letos gostila zadnje dejanje najmočnejšega evropskega klubskega tekmovanja na svetu.

Prvi zvezdnik belega baleta Cristiano Ronaldo se dobro zaveda nevarnosti Bayerna, a v isti sapi dodaja, da bodo na koncu Realovi igralci tisti, ki bodo zelenico stadiona Santiago Bernabeu zapustili z dvignjenimi glavami. "Vemo, da bo Bayern igral na protinapade ter da nas bodo bolj spoštovali kot v Münchnu, glede na to, da bomo igrali na našem dvorišču," je dejal strelec zmagovitega zadetka na sobotnem El Clásicu. "Dobro se počutimo in prepričan sem, da bomo zmagali, ker igramo doma pred našimi navijači. To pa so vsi pogoji, ki jih potrebujemo za želeni rezultat," je še pristavil Portugalec, ki bo tudi v sredo najmočnejši adut v četi Joséja Mourinha.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.