Oglaševanje
4 ogledov

Ob dnevu državnosti: družinski all inclusive v Bolu na

bluesun
1/8
Žurnal24 main
Sprostite se v Bluesun hotelu Bonaca*** v Bolu in preživite praznike v prijetnem sredozemskem okolju v sklopu posebnega počitniškega programa. Rezervirajte svoj termin še danes!

Samo 150 metrov od morja

V  času med 21. in 30. junijem lahko uživate v 4-dnevnem počitniškem paketu v Bluesun hotelu Bonaca***, ki je le deset minut hoje oddaljen od plaže Zlatni rat. Deležni boste razvajanja s pravo sredozemsko hrano in obkroženi s številnimi športnimi dejavnostmi, kot so nogomet, košarka, rokomet in odbojka.

Z bogato ponudbo ter raznovrstno dnevno, večerno in otroško animacijo je Bluesun resort Bonaca all inclusive idealen hotel za družinske počitnice. Otroški bazen, otroško igrišče in naravno okolje, zaščiteno pred avtomobili in hrupom, je kot ustvarjeno za otroke, medtem ko se starši lahko brezskrbno sproščate na plaži in uživate v okusnih koktajlih. Hotel je od morja oddaljen le 150 metrov.

Posebna ponudba že za 213 evrov na osebo

Posebna 4-dnevna ponudba vključuje tri nočitve z vsem vključenim v dvoposteljni standard sobi, samopostrežni zajtrk in večerjo s “show cookingom”, brunch na terasi, popoldansko malico in polnočni prigrizek. Med 8. uro zjutraj in vse do polnoči si lahko postrežete s pijačami, v paketu pa imate vključeno tudi eno uro tenisa na dan in uporabo športnega objekta. V Bluesun hotelu Bonaca*** so za obiskovalce pripravili bogat zabavni program ob večerih ter (glede na razpoložljivost sob) zgodnjo prijavo in pozno odjavo ter brezplačno uporabo brezžičnega interneta in parkirnega prostora. Vse to je lahko vaše že za 213 evrov na osebo.

Ali ste vedeli?

Ugledni ameriški časopis LA Times je objavil, da hrvaška plaža Zlatni rat spada med najlepše na svetu. To je še eno priznanje, potem ko je ameriška revija Islands otok Brač uvrstila med deset najbolj zaželenih krajev za bivanje.

Več o 4-dnevni počitniški ponudbi v Bluesun hotelu Elaphusa**** si oglejte na spletni strani  www.bluesunhotels.com/si, za rezervacije pa pokličite na slovensko številko rezervacijskega centra 01/320 45 10 ali pišite na elektronski naslov  reservations@bluesunhotels.com.