Zdravje > Aktualno
369 ogledov

Črna vdova ga je ugriznila v penis. Že drugič!

Redback spider Profimedias
Pik črne vdove je v Avstraliji relativno običajen, vsako leto mu je priča okoli 2000 ljudi. A 21-letnemu Avstralcu se je zgodila dvakratna nesreča, da ga je strupeni pajek pičil v penis, in sicer dvakrat zapored.

Moški je v torek uporabil javni WC v Sydneyu in doživel že drugi pik črne vdove, ki mu v Avstraliji pravijo "redback spider".

Jordan je za medije povedal, da ga je pajek pičil na zelo podobno mesto kot prvič. "V tem trenutku sem najbolj nesrečen moški v deželi," je povedal za BBC. 

"Usedel sem se na školjko in začutil podoben pik kot prvič," je dejal. "Najprej nisem mogel verjeti, da se mi to spet dogaja. Pogledal sem in videl majhne nogice pod pokorovom."

Stranišče je bilo ravno očiščeno

Dodal je, da je bil po prvem piku zelo previden pri uporabi javnih stranišč. "Najprej sem mislil, da jih nikoli več ne bom uporabil," je dejal. "Stranišče je bilo ravno sveže očiščeno in zdelo se mi je, da je to priložnost, da ga uporabim. Preveril sem sedalo. Naslednja stvar, ki se je zgodila, je bila, da sem se zvil od bolečine."

Kolegi so ga hitro odpeljali v bolnišnico, od koder je bil že odpuščen. Zdaj je prepričan, da javnih stranišč ne bo več uporabljal. 

Pik je lahko smrten

Redback spider je najbolj strupena vrsta črne vdove, njen ugriz povzroči hude bolečine, potenje in slabost. Četudi obstajajo poročila o smrtnih primerih zaradi ugriza te vrste pajka, od leta 1956 zaradi njega ni nihče umrl. 

dezurni@zurnal24.si

Komentarjev 1
  • francl12 17:12 28.september 2016.

    in nauk te zgodbe pravi - ne sme imeti predolgega, ker te lahko useka vdova!!!