Šport
14 ogledov

Črne napovedi so se uresničile

rafael nadal EPA
Španski teniški igralec Rafael Nadal je zaradi poškodbe zapestja odpovedal svojo udeležbo na turnirju v Wimbledonu, tretjem turnirju za grand slam v sezoni.

Trenutno četrti igralec svetovne lestvice je prek družabnih omrežij sporočil, da je po posvetu z zdravniki in temeljitem pregledu ugotovil, da letos ne bo mogel nastopiti v Wimbledonu.

Devetkratni zmagovalec odprtega teniškega prvenstva Francije Rafa Nadal je 27. maja zaradi hudih bolečin v levem zapestju, gre za roko, s katero drži lopar, predčasno sklenil nastope na letošnjem drugem turnirju za veliki slam v sezoni. Nekdanja številka ena se je pred tem prebil do tretjega kroga.

Nadal je v karieri osvojil že 14 turnirjev za grand slam, najbolj prepričljiv pa je bil prav na pariškem pesku, s katerega ima največ naslovov na turnirjih velike četverice. Nadal je 3. junija dopolnil 30 let.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.